Olen suorastaan kauhuissani. En ole päivittänyt blogiani kuukausiin. Blogini on hautautunut täysin bittiavaruuden syövereihin, ja nyt kun olen TÖISSÄ ruokatauolla muistin tämän olemassa olon. Kiitos kaikkien typerien Facebook-estojen. Tuli niin tylsää että eksyin tänne.

Kesä on jo melkein ohi. 12.6 sain tietää että pääsin opiskelemaan minne halusinkin, eli noin kolmen vuoden kuluttua minun pitäisi valmistua nuoriso-ja vapaa-ajan ohjaajaksi. Saa nähdä ottaako tuo kyseinen ala tulta alleen, onko minusta loppujen lopuksi noinkin rankalle ja vaativalle alalle työskentelemään. Nuoriso-ohjaajat tekevät aika paljon vuorotyötä ja ala on rankka. Katsellaan! Koulu alkaa elokuun 17 päivä, muistaakseni. Joka tapauksessa olen vielä viikon kesälomalla kun muut jo ahkeroivat koulussa. Lisäksi kouluni loppuu päälle viikkoa aikasemmin kuin muilla sitten toukokuussa. Aika kivaa :)

Kun pääsin siis tuonne haluamaani kouluun, muutan myös aina viikoiksi koulun asuntolaan asumaan koska koulu sijaitsee eri paikkakunnalla. Viikonlopuiksi pyrin tulemaan aina kotiin, koska kotona on kuitenkin kaverit, poikaystävä ja perhe. Kaikki muut kaverini melkeinpä jäävät tänne lukioon ja ammattikouluun.