Nyt kesälomaa on vain noin kuukausi jäljellä! Vastahan se alkoi ja ihan kohta se loppuu. Ei ole edes ollut kunnon hellepäiviä. Tosin en helteistä perustakkaan. Odotan koulun alkua jo innolla; pääsisi ostamaan uuden repun tai laukun, penaalin, kyniä, kalenterin ja vihkoja. Viime vuonnakin ostin uuden kalenterin ja innolla täytin sitä marraskuuhun saakka. Sitten se lopahti, samoin into koulua kohtaan.

Kaveri oli 3 viikkoa Amerikassa ja palasi toissa päivänä. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa ja rupatella niitä näitä, unohtamatta yhteisiä laulutuokioita. Olihan se tosi ruskettunut ja täynnä intoa lomastaan. Se oli käynyt Floridassa, Memphisissä (oli vieraillut myös Elviksen kotitalossa Gracelandissä) ja asunut viikon tavallisessa jenkkiperheessä tutustumassa kunnon kulttuurin (heidän perhe asusteli tuttujen luona South-Carolinassa, Andersonin kaupungissa). Se oli syönyt jopa sushia japanilaisessa ravintolassa ja nyt se pitää sitä lempiruokanaan. Itseäni ei raaka kala ja levä hirveästi houkuttele, kun ei graavilohikaan mene alas millään. Lisäksi kaverini oli shoppaillut kiitettävästi uusia paitoja, farkkuja, kenkiä, laukkuja ja mekon. Toi se meille kavereille tuliaisiakin; kaksi suihkugeelipulloa ja amerikkalaisia karkkeja mitkä maistuvat, haisevat ja tuntuvat ihan muovailuvahalta. Siellä kuulemma melkein kaikki karkit ovat semmoisia.

Toinen kaveri taas oli muutaman viikon Tunisiassa aurinkolomalla. Hän ei taas tykännyt kauheasti, kun paikalliset olivat vähän liian tuttavallisia ja oli ollut kauhean kuuma. Sieltä en saanut tuliaisia, harmi, koska olisin halunnut jotain afrikkalaista. Ja nyt tällä hetkellä yksi kaverini on Kreikassa, palailee sieltä perjantaina.

Siskoni ja hänen poikaystävänsä saavat koiran syyskuun alussa. Koira on sekarotuinen, terveistä seropivanhemmista. Emä on sr-howavart, isä sr-spanieli. Kuvasta minkä sain siskoltani, ei oikein erota pennusta kunnolla mitään kun se on vielä niin pieni. Pentue syntyi 7.7 ja luovutus tosiaan syyskuun alkupuolella. Siskoni poikakaverinsa kanssa saa nartun. Vähän jännittää itseänikin. Voin pistää sitten syyskuun puolella kuviakin pennusta!

Mutta hyvää kesän jatkoa kaikille! :)