ÄÄÄRGHH ENSIN RAIVOON HETKEN KUN VUODATUS.NET KADOTTI MUN KIRJOITTAMAN POSTAUKSEN BITTIAVARUUDEN SYÖVEREIHIN NOIN KOLME SEKUNTIA SITTEN JA NYT OTTAA PÄÄHÄN KIITOS VAAN!

huhuhuh. niin kirjotin siis kauhean pitkän jutun ja sitten yhtäkkiä simsalabim - se katosi. en tiedä mistä napista painoin enkä välitäkkään tietää.

kuitenkin, viimeisestä postauksesta on ihan älyttömän kauan taas. ollaan saatu muutettua jo joku kuukausi sitten ja ihan hyvin olen sopeutunut tänne uuteen kotiin. nyt kun on uus huone niin on tullut kauhea sisustusvimma eikä asiaa ole todellakaan helpottanut se, että postilaatikkoon kolahti H&M HOME-kuvasto. löysin sieltä niin kaikkea kivaa, mm. ihanan suihkuverhon, verhot, pussilakanoita ymym.

kävin maanantaina pönkimässä edesmenneen mummoni asuntoa ja löysin sieltä vaikka mitä kivaa tavaraa mitä en ennen ole edes nähnyt. löysin _aivan_ ihanat verhot, kahdet itseasiassa, sellaiset söpöt retrotyyliset. löysin myös ihanan tosi vanhan pöytävalaisimen ja kaksi hyvää kirjaa; Jane Austenin Kasvattitytön tarinan ja Suomalaisia kansansatuja. lisäksi sieltä löytyi vielä ihania retrotyylisiä juomalaseja ja pussilakanoita. tuli sieltä otettua mukaan kaikenlaista muutakin pientä roinaa, kuten kuparisia kynttilätuikkuja, egyptiläisiä unitulkintoja-kirja ja kynttilänjalkoja. kaikkea ihanaa sisustussettiä! ai että odotan innolla että pääsee muuttamaan omaan kotiin ja sisustamaan :)

sitten vaatteisiin. kävin tiistaina kiertelemässä kauppoja ja löysin vaikka mitä kivaa. sain niistä tosin ostettua vain 3 juttua vähäisen rahamäärän takia. ostin One Wayltä ihanan tummanruskean villahuivin sekä "SAVE THE TREES"-kangaskassin ja UFFilta söpön, 70-luku tyylisen kesähameen. kaverit oli siitä hameesta ihan kauhuissaan mutta pääasia että itse tykkään! ostin myös Vilasta söpöt mustat nappikorvikset. löysin myös vaikka mitä muuta; mm. ihanan maihinnousutakin tyylisen kevättakin, normaaleja nyrkkeilijänselkätoppeja, tavallisia kivoja pitkähihaisia paitoja, farkkuleggarit, conversen punaiset tennarit, ihanan korkokengät Andiamosta ja ihan normi teeppareita. Carlingsilta löysin myös ihanat farkut mitkä oli rypytetty lahkeista kivasti. nam. täytyisi hankkia jostain töitä että sais rahaa ja pääsis ostamaan noi kaikki mitä tarviin. ainiin, H&M:n sivuilta löysin ihanat, tosisöpöt farkkushortsit.

mutta nyt semmonen pakko saada-lista:

- tavallisia toppeja, mieluiten semmosia nyrkkeilijänselkätoppeja,                            (H&M, Vila, Gina Tricot)

- ihan normeja teeppareita, jotain yksivärisiä sekä printtikuvioisia                                  (H&M, Gina Tricot, Garlings)

- nilkkasukkia (H&M)

- farkkulegginsit !! semmoset hyvät missä mieluiten on takataskut                           (H&M, Vero Moda, Gina Tricot, Vila, Garlings)

- Lostin 2. tuotantokausiboksi                                                                                      (Anttila)

- Se ihana kevättakki!  (H&M)

Eipä kai muuta tartte, ainakaan ei tuu nyt just mitään mieleen.

lalalala.