Joulu tulee - ihan oikeasti! Mulla on olo kuin pikkulapsella. Odotan joulua koko ajan vain enemmän ja enemmän. Jouluruoat, nam. En jaksaisi yhtään odottaa. Tänään aloin itkeä kun kuuntelin Walking in the air - biisin. Snowman on niin ihana pienoiselokuva että ihan itkettää. Parempaa saa etsiä! :-) Joulupukki ja Noitarumpu tulee 22.12, yleensä se on tullut 23.12. Samapa tuo milloin tulee, kunhan tulee.

Tiedän, että saan joululahjaksi kannettavan tietokoneen. Olen superüberonnellinen että saan sen vihdoinkin! >.< Tammikuussa muutamme uuteen asuntoon ja tuleva huoneeni on paljon pienempi kuin tämä nykyinen, eikä pöytäkone mitenkää tulisi mahtumaan sinne. Olen ostanut vasta kolmelle kaverilleni osan lahjoista, vielä pitäisi ostaa kahdelle kaverille, vanhemmille, sedälle ja siskoille. Ajattelin vähän tällaisia lahjoja (en kerro lahjaideoitani kavereille, koska tiedän että jotkut heistä lukevat satunnaisesti blogiani *virn*):

  • Äidille: Semmoinen saunasettijuttu. Sisältää saunaan löylytuoksuja, laudeliinoja ja pyyhkeen. Äiti rakastaa saunomista ja uudessa asunnossamme on vihdoinkin oma sauna!
  • Isälle: Hm, tämä on vaikea. En tiedä yhtään mistä isi tykkäisi, ehkä jostain työkaluista mutta ne ovat aivan liian kalliita. Ehkä ostan sen saman, jokavuotisen Axe/Palmolive for men-pakkauksen mikä sisältää deudoranttia, suihkugeeliä ja jotain after shave-vaahtoa.
  • Siskoille: Olen ajatellut ostavani molemmille tossut. Samanlaiset mutta eriväriset ja lisäksi suklaata molemmille :)
  • Sedälle: Ostan luultavasti jonkin vihkon ja paljon kyniä, koska hän rakastaa yli kaiken kirjoittamista.
Huhhuhuh. Voisi olla jo jouluaatto!<3